The Makings of a Great Tinder Bio

The Makings of a Great Tinder Bio

Tinder ar sjalvfallet den mest populara sociala appen fokuserad gallande dejting. Konkurrensen ar sa bunt att varje sma sak kan selektera mellan ett vanster- och ett hoger-svep. Till och med nagot sa enkelt som en valskriven biografi kan avsevart forfina dina chanser att ringa en hogersvepning.

Sang oss plocka en narmare snegla gallande hur de basta kvinnliga Tinder-biosen skapades och hur du kommer pa en sjalv.

Spelar bio sannerligen nagon roll?

Goddagens, det forsta nagon ser nar din profil dyker upp i deras stromning ar ditt profilfoto. Att ha ett valgjordt kvalitetsfoto kommer eftersom forsakra sig ifall att din potentiella dejt sveper riktig. Om du svepte dem sann, har du en matchning.

Efter den forsta matchen kommer andra bilder konungen din https://lovingwomen.org/sv/bumble-recension/ profil och din biografi in i bilden. Samtidigt en engagerande biografi i snitt ar viktigare forut kvinnor, uppmar hanar ocksa va som skrivs i en kvinnas biografi efter matchen.

I en procent av fallen ar det exakt bion som avgjorde odet forut ett potentiellt par. En bio pa din profil ger dig en tillfalle att anfora nagot mer ifall dig sjalv och representera dig sjalv i basta mojliga lyse.

Konungen likadan satt ger din bio dina potentiella matchningar en bra tillfalle att ringa en titt fran vem personen bakom bilden ar. Detta ar sarskilt centralt ifall de ar gallande staketet; en ljuv sammansatt bio kan ringa kungora dem kontra dig. A andra sidan kan en daligt skriven jambordig beredvilligt forfolja bort dem.

Slutligen ar Tinder ett stoj som vi allihopa vill vara sa framgangsrika vi kan. Sa ta tag i de 500 indikator som star till ditt forfogande forut att folja med den basta biografin du kan och maximera dina chanser for att dra para at hoger.

Baksida av underben sager det ifall dig?

Du bor tanka kungen din Tinder-profil som din introduktion till en potentiell dejt. Biografin representerar de forsta orden som nagon kommer att lasa efter att de har sett din profilbild. Saledes ar det betydelsefullt att komponera det efter din drag och besta ditt sanna sjalv.

Din bio kan blotta sa en aning som din nationalitet och alder, och det ar helt OK ifall du ar svarovertalad att skilja dina djupare tankar om Star Wars, mansklighetens framtid och livet i allmanhet. A andra sidan kan du experimentera summera va du star forut, baksida av underben dina ideal ar eller baksida av underben du tycker om karlek i 500 antydan.

Detta beror minsann gallande dig, din maner och preferenser. Det viktigaste arme ar att din biografi inte ljuger eller representerar dig i inkorrekt belysning.

Eftersom bion ar en nodvandig post i din Tinder-strategilada, bor du reflektera ordentligt innan du lagger upp den. I de foljande avsnitten kommer vi portratt att diskutera prylar att tanka pa. Forst tar vi upp de grej du nog vill ha med och darefter foremal du bor kringga. Presentera oss dyka djupare in i skapandet fran en fullgod Tinder-bio.

Grej att inkludera i din bio

Forst och framst, skriv nagot. Det har hant fler ganger an man kan rakna att ett potentiellt hogersvep nekades darfor en forsvunnen bio. Sanningen att kommunicera, kvinnor ar jatte- mer benagna att svepa vanster pa fundament av en tom bio an hanar.

Fastan du enkom inneha 500 omen, bor du organisera din bio fokuserad. Om du vill redogora nagot mer om dig sjalv forut andra, inrymma bara en handfull fran de viktigaste sakerna. Till foredome musikgenrer du lyssnar gallande, favoritfilmer eller hobbyer. Du kan ocksa utvalja ett fort citat fran din favoritfiktiva pragel, forfattare eller filosof. Djupare och tankevackande citat kan aven lyckas.

Du bor ocksa vara rattfram. Du skulle bli forbluffad ovanfor hur flertal som faktiskt tycker att uppriktighet och sjalvfortroende ar mer attraktiv an utseendet. Sa ifall du ar en rattfram och sjalvsaker person, oforetagsam det briljera genom din bio. Mjalthugg det naturligt och hanfora de potentiella matchningarna med din djarva bio.

Kreativitet ar ett av de storsta afrodisiakum som manskligheten kanner till. Det ar darfor kreativa folk och artister har folk som gnaller ovan dem var de an gar. Forsok att askadliggora din kreativa sida. Namn bloggen du skriver eller dina origamikunskaper. Ifall du spelar ett instrument, sag det.

Mystik ar en fran de viktigaste ingredienserna i romantik. Du bor demaskera till fyllest pro att kittla deras fantasi, men inte till fyllest for att ha ihjal deras intresse. I och med teckengransen ar 500 indikator, ar din basta insats att halla sig under 250. En biografi bor besta underlang och koncist.

Slutligen bor du fardigstalla din bio med en slags uppmaning. Du kan stalla en be om nagot till lasarna och bjuda in dem att bidra dig ett losning via chatten.

Pinal att kringga

Det finns aven foremal du bor kringga och strunta i nar du komponerar din Tinder-bio. Det forsta att hindra ar tom bio. Det gor din profil mindre attraktiv och folk kan missta dig pro en havskatt.

Sedan bor din biografi ej kvarvara av en rad adjektiv. Undvik bios som bubblig, vanlig, pratig, oppensinnad. Darjamte ifall det ar battre an inte ett dyft, kan den inneha typen av bio inte riktigt fanga eller konungen korrekt satt visa nagons personlighet.

Dartill bor du inte trampa den fina gransen mellan att vara sjalvsaker och att besta forkastlig. Det betyder att du aldrig amna besta fornedrande och arrogant i din bio. Likasa bor du kringga svordomar, darfor det inte ar ett indikator pa sjalvfortroende utan pa elakhet.

Undvik att begagna all tillgangliga 500 indikation for att undvika att forete som nagon som ej vet nar den amna lagg av pladdra. En bio pa 500 ord kan samt signalera att agaren fran profilen ar egenkar och enkom bryr sig ifall sig sjalv.

Hur man lagger upp en bio

  1. Igangsattning Tinder-appen fran din telefon eller surfplattas startskarm.
  2. Ifall du inte redan ar inloggad ar det dags att alstra det genast.
  3. Nar huvudskarmen oppnas bor du pragla pa din profilikon. Den finns langst upp konungen skarmen.
  4. Klicka darefter gallande ikonerna andra info eller penna forut att folja at din profils meny.
  5. Scrolla ner till avsnittet Om.
  6. Tryck pa textrutan.
  7. Skriv din bio.
  8. Din bio kommer att uppdateras nar du stanger textrutan.

Till bio eller inte till bio

Svaret kungen denna forfragan ar stadse ”till bio.” Med en bio slipper du att misstas pro en havskatt och en blasa. Tillika kan en valkomponerad bio forstora din hoger sveppoang med stor marginal. Den amna besta entusiasmerande, arlig och bild.

Har du en entusiasmerande Tinder-bio, eller antagande du att du kan forfina den? Ifall du har nagra tips forut en bra Tinder-bio som vi har missat, skilja dem i kommentarsfaltet nedan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *